Nyári frissesség otthonra

Mi az: lehet perkál, jersey, vagy renforcé; paisley mintás, kockás és csíkos, vagy virágos? Nem más, mint a Tchibo webáruház bőséges ágyneműhuzat kínálata, amelyben egy-, és kétszemélyes variációk találhatók, a lehető legváltozatosabb színekben és anyagokból! Elég egy kattintás, és biztosan megtaláljuk a tökéletes ágyneműhuzatot az ajánlatok között a természetesen szép, békés hangulatot árasztó darabok között!

A tengert idéző kék szín uralja a kínálatot – remek példa erre az 1 és 2 személyes szettben is elérhető jersey ágynemű! A rugalmas, kötött termék, amely ökológiai gazdálkodásból származó pamutból készült, puha és selymes tapintású, így mindig kellemes érzés az ágyba bújás! A huzat emellett cipzáras, így a fel és a lehúzása is a lehető legkönnyebb feladat, ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy sem a takaró, sem a párna nem csúszik majd ki a huzatból! Az anyag könnyen kezelhető, és vasalást sem igényel, így igazán praktikus választás bármilyen háztartásba!

Az egyszemélyes, kék csíkos perkál ágyneműhuzat finom, sűrű szövésű anyaga tiszta biopamutból készült, és kiváló nedvszívó képességgel, valamint hőmérséklet-kiegyenlítő tulajdonságokkal rendelkezik, így a legfülledtebb, meleg nyári éjszakákon is kellemes érzés ebben a szettben álomra hajtani a fejünket. Az előbb bemutatott jersey ágyneműhöz hasonlóan cipzárral záródik a könnyű fel- és lehúzhatóság érdekében, a csíkos minta a sok fehérrel pedig színben is légiessé teszi ezt a puha, sima, könnyű anyagú összeállítást!

A nyugodt hangulatot árasztó kék ágyneműhuzatok mellett gumis jersey lepedők is találhatók a kínálatban a huzatokhoz passzoló színekben: a kék és a szürke lepedő is három féle méretben (szimpla, dupla, extra) kapható, hogy bármilyen méretű matracon élvezhessük a rugalmas, kötött termék puhaságát! A körbefutó gumírozásnak köszönhetően könnyen felhúzható, és tökéletesen illeszkedik, emellett bőrbarát biopamut anyaga is tovább növeli a komfortérzetet a pihenés során. 

A bőséges, és kiváló minőségű, kékben pompázó ajánlatokon túl egy sor egyéb minta közül választhatunk: akár a geometrikus, akár a pöttyös, csillagos, vagy épp virágmintás megoldások hívei vagyunk, a kínálat részeként szinte minden ágyneműkkel kapcsolatos álmunk teljesülhet! A perkál jó tulajdonságai köszönnek vissza egy sor különböző mintával ellátott 1 és 2 személyes ágyneműhuzat esetén is: a fehér alapon akvarell virágmintás, kockás, és szürke virágos szett csak néhány példa a bőséges választékból!

A perkálhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a renforcé anyagból készült ágyneműk is, amelyek éppen a hasonlóság miatt szintén a nyári szezon kedvelt darabjai. Ezek között is találhatunk színes pöttyökkel díszített, vagy éppen paisley mintájú szetteket, így hát érdemes az utolsó ajánlatig átnézni a lehetőségeket, amelyek szinte végtelenek a rengeteg minta, színkombináció és anyag sokaságában!

A pihe-puha ágyneműk mellett különféle dekorációs elemekből is válogathatunk, amelyek külön-külön és együtt is nagyban hozzájárulnak a kellemes, meghitt közeghez, ezáltal pedig a pihentető éjszakai alváshoz is a hálószobában.

A fehér textilkábelnek köszönhetően modern megjelenésű, mégis hangulatos, bambuszból készült függőlámpa melegfehér LED-es izzóval érkezik. Natúr színének köszönhetően bármilyen színvilágú szobában megállja a helyét, miközben kellemesen világítja meg a teret. A dekorációs célokra tervezett, akácból készült létra amellett, hogy kellemese látványt nyújt, tároló funkciókat is betölthet. Csúszásgátló, padlókímélő betétekkel látták el, és arról is gondoskodtak a tervezők, hogy biztonságosan rögzíthessük a falhoz. A 10 rattan gömbbel érkező LED-es izzósor szintén a nyugodt hangulat egyik pillére lehet, hiszen kellemes, melegfehér fénye lágyan, meghitten világít.

További visszafogott, vagy épp vidám színekben pompázó ágyneműkért, egyéb bútorokért és dekorációs elemekért érdemes a teljes kínálatot is feltérképezni, hogy biztosan ne kerülje el semmi sem a figyelmünket, ha a pihentető alvás kellékeit keresgéljük!

A Tchibo-nak a hetente változó kínálata mellett van állandó kínálata is, ami ágynemű témában itt található.