Modern művészet

Természetesen testfestésről már régóta tudunk, és beszélhetünk, de általában nem az egész test befestésére gondolunk ilyenkor. Nem úgy, mint Andy Gloub művész, aki már többször váltott ki munkássága során megbotránkoztatást, de csodálatot is egyaránt. New York utcáin festette be félmeztelen női modelljét még 2011-ben. Akkor ezért a tettéért több órát töltött a rendőrőrsön, hiszen ott tilos a nyilvános meztelenkedés.

Ez sem tántorította azonban el, hiszen a mai napig fest meztelen testekre, és egyre többet gyakorol, hogy minél tökéletesebb alkotásokat adhasson ki kezei közül. Júniusi projektjében ugyanis 200 önkéntes modellel dolgozott együtt, és alkotott színesebbnél színesebb festményeket a testükre.

Persze azért az otthonainkban nem élő, befestett embereket állítunk ki dekorációnak, hanem inkább választjuk a falra akasztható, akár embereket ábrázoló alkotásokat.

A Festménybolt festmény webáruházában is találhatóak emberi alakokat mintázó festmények, de egyéb különlegességekből is választhatunk, például Swarovski kövekkel díszített vagy színes virágokat ábrázoló alkotások.

Az itt található festményekfaliképek és vászonképek kizárólag kézimunkával készülnek csakis a legjobb minőségű anyagok felhasználásával.

A testfestő művész alkotásait tehát sokan szívesen csodálják fotókon keresztül, de a Festménybolt modern képei garantáltan jól mutatnak a szobánk falán is.