Souldrops: gazdaságos dizájn-mosópor a háztartásokban

Nemcsak az üzleti szemléletében, hanem a megjelenésében is szokatlan mosószer család jelenik meg hamarosan a magyar áruházak és boltok polcain. A startup cég fejlesztésében, magyar tőkéből megvalósult termék dizájnos csomagolással várja a vásárlókat.
Souldrops -  gazdaságos dizájn-mosópor!

Formabontó csomagolással lép piacra az új mosószer

Nemcsak az üzleti szemléletében, hanem a megjelenésében is szokatlan mosószer család jelenik meg hamarosan a magyar áruházak és boltok polcain. A startup cég fejlesztésében, magyar tőkéből megvalósult termék dizájnos csomagolással várja a vásárlókat. A látványos formai megoldást tehetséges hazai vállalkozók töltik meg környezetbarát és kedvező áru tartalommal. Egyszóval, új verseny indul a mosóporok magyarországi piacán.

Vajon mi az, ami a háziasszonyokat leginkább befolyásolja az áruházakban, amikor mosóport választanak? Nem kétséges, hogy a pénztárcájuk és a régi megszokások. Különösen igaz ez a tisztítószerek piacára, ahol alapvetően 3-4 multinacionális cég termékei és a kiskereskedelmi láncok saját márkás termékei uralják a terepet. Ez a következő hetekben azonban látványosan meg fog változni, amikor a magyar fejlesztésű Souldrops a polcokra kerül.

Könnyű lesz megkülönböztetni az új mosóport a többi hagyományos és megszokott gyártó termékeitől, hiszen forma- és színvilágában is egyaránt eltér minden más eddig látott csomagolásától. Az újszerű megvalósítás azonban nem minden, hiszen nem pusztán külsőségről, külcsínről van szó – a modern dizájn tükrözi a termék üzleti szellemiségét is.

Kapcsolódó cikkek

Cicajelmez halloweenre vagy farsangra

Itt vannak a legötletesebb cica-jelmezek!

Ha valakinek cicája van otthon, biztos elgondolkodott rajta már legalább egyszer, hogy valamilyen ruhát kellene ráadni.

Mire ügyeljünk a konyha átalakításakor?

Mire ügyeljünk a konyha átalakításakor?

Vannak olyan alaphibák, amik egyszerűen elkerülhetőek, ha körültekintőek vagyunk.

Az e-cigi jövője

Divathullám, vagy valós igény az elektromos cigaretta?

Az elektromos cigaretta az, amiről egyfelől az érdeklődők a legtöbbet hallanak.