Divat trendek

Az utóbbi néhány hónapban lezajlottak a New York-i, londoni, milánói és a párizsi divathetek, és bemutatásra kerültek az őszi és a téli kollekciók a következő évekre. Így felmerül a kérdés, mi divatos, mi lesz a trend az elkövetkező időszakra. Mi most segítünk, hisz, szakértők véleménye alapján, összegyűjtöttük, hogy milyen ruhadarabokra és kiegészítőkre számíthatunk a boltok polcain a jövőben.
Divat trendek

Poncsó

Ahogy a New York Times írta, a poncsók és köpenyek nagy visszatérését láthatjuk a divatbemutatókon. Lehetnek ezek elegánsak, sportosak, színesek, feketék vagy akár bézs árnyalatúak is. A poncsó hódított a divatheteken, és valószínűleg a hétköznapok divatjában is nagy szerepe lesz majd.

Párnázott ruhadarabok

Furcsának hathat, de nagy sikert arattak a különböző kifutókon a párnázott, „pufi”, kabátok, sálak, felsők vagy akár egész ruházatok. Ez azzal magyarázható, hogy egy új tendencia jelent meg a divatban: kényelmesség, sportosabb ruhák. Ez az új irány a nagy divatmárkákra is hatással volt, így a nagy nevek kollekcióiban is lehet látni néhány lazább szettet.


Kalapok

Ahogy A Vogue írja, hatalmas és különleges kreációk voltak a figyelem középpontjában, olyan formákkal, amiket még sohasem lehetett látni a kifutókon, például a Diornál, a Loewe-nél és a Kochénél is.


Túlzásba eső fülbevalók

Ha nem vagyunk esetleg készek egy egész „jelmezt” magunkra ölteni ékszerekből, követhetjük szimplán az új trendet és megelégedhetünk egy fülbevalóval. De nem akármilyen darabbal, ahogy a kifutókon is lehetett látni, a bemutatott kollekciók egy teljesen új szintre emelték a fülbevalókat, gyöngyökkel, tollakkal, hosszú gyémántsorokkal. Ilyen ékszereket láthattunk a Carolina Herrera, a Paco Rabanne, a Chloé, az Altuzarra és a Prabal Gurung bemutatóin.


A zöld egy új árnyalata

A Fashionista magazin próbálta megfejteni ezt az új árnyalatot, a zöld és a sárga között, sokan kislibazöldnek mondanák, de talán attól több, hisz egy kicsit élénkebb, szikrázóbb színről beszélünk. Ilyen darabok hódítottak Marine Serre, Nina Ricci, Issey Miyake és Vivienne Westwood kifutóit.

Bőr a bőrön

Kicsit a ’70-es évek divatját idézve, találhattunk bőrből készült ruhákat minden divathéten. Színesebb viselnivalók ékeskedtek a londoni és a New York-i bemutatókon, míg Párizsban teljes bőr szereléseket is láthattunk.

Kapcsolódó cikkek

A paróka viselés négy előnye

A paróka viselés 4 előnye

A nők szeretnek néha-néha megújulni és szeretnek is a hajukkal sokat foglalkozni, merthogy a haj, a nő egyik éke.

Divat trendek

Divat trendek

Visszatér a poncsó?

Outfitek nyakpántos felsővel

Outfitek nyakpántos felsővel

Ez a ruhadarab minden évben helyet kap a trendi darabok között, idén azonban egy izgalmas csavart is kap.