Kasmír pulóver, merino pulóver, férfi köntös, utazótáska - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Kasmír pulóver, merino pulóver, férfi köntös, utazótáska - Tchibo webáruház

A férfiak számára a játékokon és Star Wars rajongói darabokon túl is bőséges a választék: a fekete és szürke színben, 48-tól 58-as méretig kapható V-nyakú kasmír pulóver elegáns hatást kelt, miközben puha és meleg, ráadásul a tökéletes illeszkedés érdekében formára kötött. A nyakkivágásnál, az ujjvégeken és a derékrészen kényelmes, bordás kötésű részek találhatók, nyakkivágásának formája pedig kifejezetten alkalmassá teszi arra, hogy ingek fölött viseljék, vagyis tökéletes kiegészítő egy amúgy is elegánsabb szett esetén is.

A kifogástalan illeszkedés érdekében a fekete színben, 48-tól 58-as méretig kapható garbónyakú merino pulóver is formára kötött, valamint kényelmes, rugalmas, bordás kötésű szegélyekkel készült. A hidegebb napokon anyagából fakadóan tökéletes viselet, emellett klasszikus, de nem túl hivatalos, vagyis szinte minden alkalomhoz nyugodtan választható, amihez időtlen, fekete színe is nagymértékben hozzájárul.

Kényelmes, lazulós otthon töltött napokhoz, de reggelre és estére, a pizsama fölött viselve is tökéletes átmeneti viselet a fekete alapon fehér csíkokkal díszített férfi köntös, amely tiszta biopamutból áll, és kellemesen simul a bőrhöz. Két rávarrt zsebbel és megkötővel is rendelkezik, így kényelmes és stílusos megjelenést biztosít az otthoni tevékenységekhez, amihez divatos, rácsos megjelenése is hozzájárul – M-től XXL méretig mindenki számára!

Ha nem csak otthon, de utazás közben is fontos a megjelenés, akkor a sötétszürke utazótáska kiváló választás, hiszen mérete éppen megfelelő egy hétvégi kiruccanáshoz, emellett bőrhatású elemek díszítik. Levehető vállpántja állítható hosszúságú, így a táska vállon és kézben egyaránt kényelmesen hordható, miközben rekeszei jól átlátható megoldást kínálnak a holmik tárolására: belső, nagy, cipzáras rekesze mellett több nyitott rekesz, kívül pedig két cipzáras zseb található rajta, így minden könnyen megtalálható benne!

A teljes férfi divat kínálatban a család többi tagja számára is találunk divatos darabokat az ünnepekre, de különféle ajándékötletek közül is válogathatunk, szóval érdemes kattintás után minden lehetőséget átböngészni!

Kapcsolódó cikkek

A feminizmus rövid története

A feminizmus rövid története

A feminizmus hivatalos története az 1800-as években kezdődött el, és három nagy részre osztható.

A sportot nem lehet elég korán kezdeni

A sportot nem lehet elég korán kezdeni

Mindannyiunk életében fontos (lenne) a sport, ennek ellenére igen sok felnőtt él mozgásszegény életmódot.