Alakformáló alsóruha, hálóing

A Tchibo webáruház kínálatából válogattunk.
Alakformáló alsóruha, hálóing - Tchibo webáruház

Ruhával, vagy szoknyával kombinált szettek esetén a testszínű alakformáló alsóruha lehet az ideális megoldás, ami a nyakkivágásnál és az alsó szegélynél is varrás nélküli kidolgozással készült, hogy láthatatlan maradjon a ruhák alatt! Ez az alsó is Creora® szálakkal gondoskodik az alakformáló hatásról, amivel karcsúbb sziluettet érhetünk el, akár fehér ruhák alatt is, ráadásul állítható pántjainak és nem átlátszó kosarainak hála akár melltartó nélkül is viselhető!

Kifejezetten lenge éjszakai viselet a puha, kevert pamut-Lenzing Modal® anyagból készült pántos hálóing, amely zöld alapon fehér pöttyös mintával kapható a kínálatban. A mellrészen kétrétegű kidolgozású darabon keskeny mell alatti gumit, és állítható pántokat találunk, hogy a lehető legkényelmesebben viselhessük a pihenés óráiban. A pöttyös minta időtlenségét fokozza a klasszikus masnis díszítés is, amellyel együtt igazán mutatós, csinos darabot kapunk - amely a nagyarányú biopamut-tartalom miatt különösen jó választás!

A rövid ujjú hálóing melírozott szürke alapszínén apró rózsaszín pöttyökkel díszített, a normál fazonú, puha, pamut-Lenzing Modal® anyagú darab így kényelmes és pihentető éjszakáról gondoskodik majd. V alakú nyakkivágását mutatós masni és húzott megoldás díszíti, ez utóbbi pedig az ujjakon is visszaköszön. A magas biopamut tartalom ennél a hálóingnél is gondoskodik a bőrbarát tulajdonságokról, amelyek éjszaka, pihenés közben különösen jól jönnek!

Kapcsolódó cikkek

A paróka viselés négy előnye

A paróka viselés 4 előnye

A nők szeretnek néha-néha megújulni és szeretnek is a hajukkal sokat foglalkozni, merthogy a haj, a nő egyik éke.

A feminizmus rövid története

A feminizmus rövid története

A feminizmus hivatalos története az 1800-as években kezdődött el, és három nagy részre osztható.