A szolár kerti zuhany megállja a helyét minden kertben

Megelégelte az otthonülést? Szeretne végre kimozdulni, együtt lenni a barátokkal, beszélgetni, jókat nevetni együtt? Mi sem egyszerűbb ennél, ha van saját kertje.
A szolár kerti zuhany megállja a helyét minden kertben

Van egy tuti tippünk, mivel teheti kellemesebbé a kertben eltöltött nyári meleg napokat. A szolár kerti zuhanyt értékelni fogja minden kerttulajdonos, nemcsak azok, akiknek medencéjük van.

Miért praktikus a szolár zuhany?

Előfordulhat, hogy még nem is látott használatban egy ilyen zuhanyt? Felteszi magában a kérdést, hogy mire is jó egy szolár zuhany a kertbe?

· Igénytelen a beüzemelése.

· Kis helyet foglal.

· Üzemeletetése semmibe sem kerül.

· Gazdaságos és környezetkímélő melegvíz forrás.

Mi alapján válasszunk szolár zuhanyt?

Úgy döntött, hogy beszerez egyet, de nem tudja mi alapján válasszon? Nem fogja megbánni. A szolár kerti zuhany a legjobb megoldás a nyári hónapokban a melegvíz előállítására.

Elsősorban megfelelő helyet kell választani a zuhany számára. Mégpedig olyan helyen kell elhelyezni, ahol a leghosszabb ideig süt a nap. Ezzel garantáljuk a melegvizet az egész nyár folyamán. Nekünk már csak a vizet kell biztosítanunk.

Hányan fogják a zuhanyt használni? Ha 1-2 személy, elegendő egy kisebb űrtartalmú, 20-30 literes zuhany is. Ha többen is zuhanyoznak majd, akár a 40 literes változatot is beszerezhetjük, nem fogunk csalódni.

A szolár kerti zuhanyok beüzemelése és karbantartása

A kerti zuhany beüzemelése és karbantartása nagyon egyszerű. A felszerelése egy stabil alapra - betonra, betonkockára - történik 4 darab csavar segítségével. Ha ez megvan, elég a zuhanyt csatlakoztatni a kerti tömlőhöz és már kész is. A zuhanyt feltöltjük vízzel az utasítás alapján. Ezután nincs más teendőnk, mint megvárni, hogy a víz felmelegedjen. Ha a víz túl forró lenne zuhanyozáshoz, a keverőcsap segítségével állíthatjuk a hőmérsékletet.

A zuhanyok nagy része hidegvizes lábmosócsappal is fel van szerelve. Ügyeljünk arra, hogy ha a zuhanyt hosszabb ideig nem használjuk, a vizet cseréljük benne, megelőzve így a baktériumok elszaporodását.

Szezon után a fagyok beállta előtt érdemes a zuhanyt leszerelni, megelőzve így annak károsodását.

Kapcsolódó cikkek

Költözési útmutató családok számára

Költözési útmutató családok számára

Bár nehéz lehet bevonni a gyerekeket az egész költözésbe, hagyhatja, hogy kiválasszanak egy új háziállatot és egy szobát, és lehetőséget adhat nekik arra, hogy elképzeljék, mit találnak majd ott.