A szolár kerti zuhany megállja a helyét minden kertben

Megelégelte az otthonülést? Szeretne végre kimozdulni, együtt lenni a barátokkal, beszélgetni, jókat nevetni együtt? Mi sem egyszerűbb ennél, ha van saját kertje.
A szolár kerti zuhany megállja a helyét minden kertben

Van egy tuti tippünk, mivel teheti kellemesebbé a kertben eltöltött nyári meleg napokat. A szolár kerti zuhanyt értékelni fogja minden kerttulajdonos, nemcsak azok, akiknek medencéjük van.

Miért praktikus a szolár zuhany?

Előfordulhat, hogy még nem is látott használatban egy ilyen zuhanyt? Felteszi magában a kérdést, hogy mire is jó egy szolár zuhany a kertbe?

· Igénytelen a beüzemelése.

· Kis helyet foglal.

· Üzemeletetése semmibe sem kerül.

· Gazdaságos és környezetkímélő melegvíz forrás.

Mi alapján válasszunk szolár zuhanyt?

Úgy döntött, hogy beszerez egyet, de nem tudja mi alapján válasszon? Nem fogja megbánni. A szolár kerti zuhany a legjobb megoldás a nyári hónapokban a melegvíz előállítására.

Elsősorban megfelelő helyet kell választani a zuhany számára. Mégpedig olyan helyen kell elhelyezni, ahol a leghosszabb ideig süt a nap. Ezzel garantáljuk a melegvizet az egész nyár folyamán. Nekünk már csak a vizet kell biztosítanunk.

Hányan fogják a zuhanyt használni? Ha 1-2 személy, elegendő egy kisebb űrtartalmú, 20-30 literes zuhany is. Ha többen is zuhanyoznak majd, akár a 40 literes változatot is beszerezhetjük, nem fogunk csalódni.

A szolár kerti zuhanyok beüzemelése és karbantartása

A kerti zuhany beüzemelése és karbantartása nagyon egyszerű. A felszerelése egy stabil alapra - betonra, betonkockára - történik 4 darab csavar segítségével. Ha ez megvan, elég a zuhanyt csatlakoztatni a kerti tömlőhöz és már kész is. A zuhanyt feltöltjük vízzel az utasítás alapján. Ezután nincs más teendőnk, mint megvárni, hogy a víz felmelegedjen. Ha a víz túl forró lenne zuhanyozáshoz, a keverőcsap segítségével állíthatjuk a hőmérsékletet.

A zuhanyok nagy része hidegvizes lábmosócsappal is fel van szerelve. Ügyeljünk arra, hogy ha a zuhanyt hosszabb ideig nem használjuk, a vizet cseréljük benne, megelőzve így a baktériumok elszaporodását.

Szezon után a fagyok beállta előtt érdemes a zuhanyt leszerelni, megelőzve így annak károsodását.

Kapcsolódó cikkek

Ki az értékbecslő és mivel is foglalkozik pontosan?

Ki az értékbecslő és mivel is foglalkozik pontosan?

Értékbecslésre országosan szükség van, nem véletlen, hogy a Grandenergia ebben is segítséget nyújthat a számunkra. Lássuk, hogy mivel foglalkoznak!

Útmutató a megfelelő matrac megvásárlásához

Útmutató a megfelelő matrac megvásárlásához

Mielőtt elkezdene matracot vásárolni, legyen egy általános elképzelése arról, hogy mit keres.

Nélkülözhetetlen kiegészítők a pezsgőfürdő tulajdonosok számára

Nélkülözhetetlen kiegészítők a pezsgőfürdő tulajdonosok számára

Ha szeretné szórakoztatóvá és pihentetőbbé tenni pezsgőfürdőjét, érdemes megfontolni néhány kötelező tartozék hozzáadását.