Outfitek nyakpántos felsővel

A nyakpántos felsők minden nyáron slágerdarabok, idén azonban egy izgalmas csavart is kap, melyek köszönhetően még nőiesebbek lehetünk.
Outfitek nyakpántos felsővel

Visszatért a 90-es évek sztárja, a nyakpántos felső, az alábbi összeállításban pedig te is megtalálhatod a kedvencedet!

Divattippek nyakpántos felsővel

A nyakpántos felsők talán legnagyobb előnye, hogy egyszerre alkalmasak különféle érzéki és játékos sziluettek létrehozásához. És akkor még nem említettük, hogy ez a ruhadarab szépen kiemeli a dekoltázst, ezáltal odavonzza a tekintetet.

Az éjszaka királynője lehetsz egy nyakpántos felső, elegánsan szabott blézer, testhezálló nadrág és magassarkú párosításával.

Ez az outfit a 70-es évek és Sarah Jessica Parker Támad a Mars! című filmbeli stílusának keresztezésére emlékeztet, hiszen egyszerre retró és futurisztikus: a sziluett a régi időket idézi, míg az anyagok és a színek a jövőt. Ideális választás bármilyen szórakozóhelyre.

Az élénk narancssárga árnyalat extrán menő 2022-ben, egy ilyen fazonú felsőben pedig biztos lehetsz benne, hogy minden szem rád szegeződik majd a tengerparton.

A következő darab igazán sokoldalú, éppen annyira passzol nadrághoz, mint szoknyához, utcai viselethez vagy egy romantikus vacsorához.

Az idei év excentrikus attitűdje játékos mintákban, extrém vibrálásban és játékos rétegekben nyilvánul meg. Ha bevállalós vagy, 2022-ben bátran viselhetsz egy hasonló fazont.

Ezzel még nincs vége a variációknak, további divat tippekért látogass el a Coloré weboldalára!


Kapcsolódó cikkek

Melyik kézen és miért így hordjuk az eljegyzési gyűrűt?

Melyik kézen és miért így hordjuk az eljegyzési gyűrűt?

Nem tudod, melyik kezeden viseld csodás gyémánt eljegyzési gyűrűd? Érdekelnek a hazai és más hagyományok? Cikkünkben megkapod a válaszokat!

A paróka viselés négy előnye

A paróka viselés 4 előnye

A nők szeretnek néha-néha megújulni és szeretnek is a hajukkal sokat foglalkozni, merthogy a haj, a nő egyik éke.

Hogyan öltözködik egy szingli pasi?

Hogyan öltözködik egy szingli pasi?

Ebben a cikkben most az egyedül élő, páratlan férfiak öltözködési szokásait vizsgáljuk meg.