Black Friday 2023 - 4 dolog, amit mindenképpen tegyél meg Black Friday előtt

A Black Friday, vagy más néven Fekete Péntek, nem csak hazánkban, hanem nagyon sok országban népszerű.
Black Friday 2023 - 4 dolog, amit mindenképpen tegyél meg Black Friday előtt - Black Friday 2024

A Black Friday kifejezést sokan ismerik, és még többen vannak azok a személyek, akik alig várják, hogy elkezdődjön a nagy nap, amikor is kedvezményesen vehetik meg a kedvenc márkájú ruháikat, vagy végre akciósan vásárolhatnak meg olyan dolgokat, amelyeket egyébként nem engedhetnének meg maguknak. A Black Friday, vagy más néven Fekete Péntek, nem csak hazánkban, hanem nagyon sok országban népszerű.

Népszerűségének nem más az oka, minthogy nagyon sok online shop és üzlet kínál a vásárlóknak remek kedvezményeket és akciókat. Ezeket a kedvezményeket kuponokkal lehet igénybe venni, amely kuponokat a Kuponkódok.hu oldalon lehet megtekinteni és itt is lehet felhasználni. Ha még nem ismered az oldalt, akkor minél hamarabb keresd fel, mert itt egyetlen helyen gyűjtötték össze a legjobb ajánlatokat, összesen 700 webáruház ajánlatait találhatod meg egyetlen oldalon. Ha hamar szeretnél értesülni a kedvezményekről, akkor pedig nincs más dolgod, mint feliratkozni a hírlevél szolgáltatásukra és így valóban első kézből és a lehető leghamarabb értesülhetsz az ajánlatokról. Nem csak a Black Friday napjához kötődnek azonban akciók és kedvezmények, hiszen nagyon sok üzlet évközben is remek ajánlatokat kínál a vásárlóknak, így évközben is letölthetsz és felhasználhatsz kuponokat. A Black Friday kuponok felhasználási módjáról is a Kuponkódok.hu oldalon olvashatsz részletesen. A cikkben 4 tippet adunk, hogyan is vágj bele a nagy Black Friday vásárlásba.

Végezz kutatást

Ha van már egy terved, azaz listád, hogy milyen termékeket szeretnél vásárolni a Black Friday napján, akkor a nagy nap előtt látogass el minden üzletbe, és írd le, hogy az adott termékek mennyibe is kerülnek. Majd vesd össze a kedvezményes ajánlatokkal és így megtudhatod, hogy pontosan mennyit spórolhatsz. Meg fogsz lepődni, nem csak azért, mert ezen a napon valóban bombaárakkal fogsz találkozni, hanem azért is, mert így a listádat ki is bővítheted, hiszen így több terméket tudsz majd a kosaradba pakolni.

Tervezd meg, hogy hol szeretnél vásárolni

Ha összevissza rohangálsz a nagy napon, akkor biztos, hogy minden jó terméket elhappolnak előled, így jól teszed, ha a Fekete Péntek előtt egy remek tervet készítesz. Írd össze, hogy mely üzletekbe szeretnél betérni, és akár még egy mini térképet is készíthetsz, így valóban nagyon összehangoltan tudod megszervezni a vásárlásodat és sok üzletbe még idejében oda fogsz érni. Nem mellesleg rengeteg stressztől óvod meg saját magad.

Vásárolj online is

Nagyon sok üzletnek ma már van interneten is elérhető webáruháza. Neked nincs is más dolgod, mint hajnalban felkelni, meginni a nap első italát, ami lehet egy csésze tea vagy kávé, majd kényelemesen, online vásárolni. Mindezt úgy, hogy már letöltöttél és lementettél minden kupont, vagy felírtad a kuponok kódjait, hogy miután minden szükséges holmit bepakoltál a kosaradba, már csak annyi legyen a dolgod, hogy bemásolod a kuponkódokat a megfelelő helyre, kényelemes hátradőlsz és várod a visszaigazoló e-mailt a megrendelt termékekkel kapcsolatban.

Készíts egy Black Friday kívánságlistát

Miért ne vehetnél meg ezen a napon olyan dolgokat, amelyekre már régóta áhítozol? Készíts egy listát, hogy mit szeretnél ezen a napon megvásárolni, hiszen egy évben csak egyszer van ilyen alkalom, és mivel sok-sok kupon birtokában vagy, így bizonyára ennyi luxust megengedhetsz majd magadnak.


Ajánlatkérés linképítés szolgáltatásra, cikk, link elhelyezésre: szezon@24-7digital.hu

Kapcsolódó cikkek

A fasizmusról egyszerűen

A fasizmusról egyszerűen

Ha egy olyan kérdőívet töltetnénk ki az emberekkel, keresvén a választ, hogy a politikában mely az a szó, amit legtöbb esetben rosszul használunk, messze legyőzne minden versenyzőt a „fasizmus” kifejezés.

Itt a válasz végre: így kell helyes inni a whiskyt

Így kell inni a whiskyt helyesen

Az örök kérdés: hogyan igyunk a whiskynket? Jéggel? Szódavízzel? Tisztán?