Egy tipp, hogy mindig illatos legyen a fürdőszoba!

A fürdőszoba, és vécé mindig kényes és sok igényt kívánó terep a lakásban. Tisztán tartása nehéz és sok erőt igénylő munka, de fontos, hogy higiénikus legyen, és emellett nem elengedhetetlen az sem, hogy illatozzon.
Mitől lesz illatos a WC, fürdőszoba?

A legelterjedtebb módszerek a WC tisztán tartására a légfrissítők, utántöltős, nyomós illatosítók. Ezek ugyan egy kis ideig beválhatnak, de hosszú távon mégsem nyújtanak kielégítő megoldást. Itt van viszont egy olcsó, de hatásos módszer annak érdekében, hogy friss és természetes illat legyen a vécé körül akár több napon keresztül, anélkül, hogy káros gázokat kieresztő mesterséges anyagokat használnánk.

Ez a megoldás az illóolaj. Nem kell mást tenni, mint öt-hat csepp friss illatú olajat csepegtetni a wcpapír guriga belsejébe, majd azt a tartójába helyezni. A kartonpapír magába szívja az illatot, és hosszú időn át nyújt jó illatot a fürdőszobában!

Mivel a papírt időnként forgatjuk, fokozódik a hatékonyság. Ezenkívül plusz pozitívum, hogy olyan illatot választhattok, amilyet csak szeretnétek, mivel ma már rengeteg természetes illatot lehet találni a különböző bioboltokban. A legjobb mégis, virágok közül választani, például rozmaringot, levendulát vagy vaníliát.

Mindenképp ki kell tapasztalni, hogy kinek melyik illat válik be, ugyanis vannak allergiás emberek, akiknek nem tanácsos az allergiát okozó illatok közül választani!

Kapcsolódó cikkek

Hasznos tippek az online faliposzterek vásárlásához

Hasznos tippek az online faliposzterek vásárlásához

Vásárlás előtt ellenőrizze a szerzői jogi szabályokat és a sokszorosítási jogokat.

Ki az értékbecslő és mivel is foglalkozik pontosan?

Ki az értékbecslő és mivel is foglalkozik pontosan?

Értékbecslésre országosan szükség van, nem véletlen, hogy a Grandenergia ebben is segítséget nyújthat a számunkra. Lássuk, hogy mivel foglalkoznak!