Hálószoba stílusok a 12 csillagjegy számára

A 12 csillagjegy közötti eltérések nemcsak személyiségben, hanem ízlésben is megmutatkoznak. Nem meglepő módon különféle környezetben érzik jól magukat. Mindez a hálószoba berendezésére is igaz. A következőkben sorra vesszük, melyik jegy számára milyen stílus passzol legjobban.
Hálószoba stílusok a 12 csillagjegy számára

A hedonista Kos hálószobája

Az önfejű Kos a lakberendezésben is különlegesre törekszik. Imádja a feltűnő színeket, például a sárgát, kéket és a lilát, akár pirossal kombinálva. A praktikus tárolók híve, hogy mindennek meglegyen a helye. A világítással is érdemes variálni, hiszen a Kos nyitott az újdonságra.

A kényelmes Bika

A kényelem és a hedonizmus fő képviselője ez a csillagjegy. Földszínek, természetes árnyalatok és anyagok kerüljenek oda, ahol nyugovóra tér. Emellett lehetőleg a legkényelmesebb ágyat és kanapét válassza, ahol naphosszat élvezheti a pihenést, puha párnák között. Művészi képek és illatgyertyák is fokozhatják a hangulatot.

Ikrek és eklektika

Az Ikrek szereti a rugalmasságot, s a könnyen mozgatható bútorokat. Néha ugyanis kedve támad átrendezni a lakást. Az eklektika és a tágas terek is kedvencei közé tartoznak, emellett pedig a színekért is rajong.

A szentimentális Rák

A Rák igazán szentimentális lélek, aki szívesen veszi magát körbe a családi örökségből megmaradt tárgyakkal és díszekkel. Szereti a virágmintát és a vintage hangulatot. Érzelemben gazdag, mégis szereti a hideg színeket és a szellős berendezést. Ennek oka talán az, hogy vízjegy.

A domináns Oroszlán

Ez a személyiség igazán uralkodó típus. Az arany és a piros árnyalatai közel állnak hozzá, de az elegáns zöld is szóba jön. Kedveli a drága kelméket, a túlméretezett bútorokat és a mélységet. Nem igazán érdeklik az ágyneműhuzatok árai, amennyiben azok magas minőségűek.

A Szűz és a minimalizmus

A Szűzre a minimalizmus jellemző, mely az alvás helyszínén is megjelenik. A pasztell árnyalatokat választja, esetleg egy kis őszibarackkal feldobva. Nem szívesen tesz az éjjeli szekrényre díszeket, szereti, ha mindennek megvan a helye. A harmónia és béke a cél, különösen az alvás helyszínén.

Harmónia a Mérlegnek

A Mérleg számára fontosak a tágas terek, valamint a jó megjelenés. Fontos, hogy egyensúlyban legyen a harmónia és a nyugalom. Szívesen veszik körül magukat értékes műalkotásokkal, például festményekkel vagy szobrokkal. A világos árnyalatok kedveznek elképzeléseiknek, például a pezsgő, a rózsaszín vagy a lila.

A hatásvadász Skorpió

A komoly, mély érzelmeket megérintő stílusra törekszik a Skorpió. A borvörös vagy burgundi feketével kombinálva, hangulatvilágítással kiegészítve már megadja a kellő misztikumot. A hálót is így képzeli el, selyempárnákkal és akár bársonyfüggönnyel.

A Nyilas kalandvágya

Ha tehetné, folyamatosan úton lenne a Nyilas. Imádja a kalandot és az utazást. Egyszerűen, lazán berendezett szobájában helyet kapnak az utazással kapcsolatos tárgyak, például térképek, iránytűk, és emlékek.

Időtállóság a Bakkal

A robosztus szekrények, bőr bútorok, porcelán, valamint a kristálycsillár szinte alapdarabok ennek a komoly jegynek az otthonában. Ezek az időtálló kiegészítők is utalnak az praktikum, a tartósság és az egyszerűség hármasára, mely a Bakot jellemzi. Fölszínek, különösen zöldek és barnák fehér alappal tökéletesek számára.

A különleges Vízöntő

A lázadó Vízöntő ódzkodik a tipikus megoldásoktól. Különleges kütyük és dísztárgyak kapnak helyet még az ágya körül is, nemcsak a lakás többi részén. A geometriai formák és figyelemfelkeltő színek jól megférnek a szobanövényekkel, s akár a benti szökőkúttal is. A lényeg, hogy izgalmas és élettel teli tér jöjjön létre.

A Halak érzékenysége

Az egyik legérzékenyebb csillagjegy szülöttei finom anyagokkal, színekkel és mintákkal veszik körül magukat. A fekhely körül ez a harmónia még fontosabb, mint máshol. Minden elfér itt, ami finom és inspiráló: sólámpák, virágok, spirituális kiegészítők. Mivel szeretik a szabadságot, érdemes ebbe a helyiségbe is nagy ablakokat tervezni.

Összegezve: Születési dátumunk is befolyásolja, milyen lakberendezési stílust kedvelünk például a hálószobában. Cikkünkben a csillagjegyekhez tartozó főbb preferenciákat mutattuk be.

Kapcsolódó cikkek

Mi mindenre használható fel a műanyag tipli?

Mi mindenre használható fel a műanyag tipli?

Ezúttal azzal foglalkozunk, hogyha műanyag tiplit webshopból vásárolnánk, akkor mi mindenre használhatók fel a műanyag tipli egyes variációi.

Hálószoba stílusok a 12 csillagjegy számára

Hálószoba stílusok a 12 csillagjegy számára

Egyesek a tágas tereket kedvelik, míg másokat a klasszikus bútorok vagy magas árú ágyneműhuzatok érdeklik. Itt olvashatsz a csillagjegyek hálószoba stílusáról!