Kiviszi a reptérre a légitársaság a csomagjaid

Minden repülővel gyakran utazó személy ismeri az órákig tartó várakozást, és unalmas, de stresszes becsekkolást. A British Airways úgy döntött mindeszt elhagyja, és megkönnyíti az utazást. Bevezeti az otthonról való becsekkolás lehetőségét.
Kiviszi a reptérre a légitársaság a csomagjaid

A Londonban és környékén élő emberek számára hamarosan egyszerűbb lesz a repülővel való utazás, mint gondolnák. A British Airways angol légitársaság ugyanis szeretné megkönnyíteni az utazás nehézségeit.

Mindezt egy applikáció segítségével szeretnék elérni, amelyen keresztül az utasoknak 20 és 40 font (6800-13500 forint) közötti felár ellenében kell majd lefoglalniuk egy időpontot, amikor igénybe veszik a szolgáltatást. A csomagok otthonról való becsekkolása ugyanis úgy zajlik majd, hogy az adott időpontra házhoz érkezik majd egy reptéri csapat, akik lemérik és ellenőrzik, majd ki is szállítják a reptérre a csomagokat. A röntgenes ellenőrzés viszont továbbra is az eddigi módon zajlik majd.

A szolgáltatás fontos momentuma, hogy minimum hét órával az indulás előtt történjen meg az otthoni becsekkolás, hogy ezután a reptérre érkezve az utasok már rögtön a biztonsági ellenőrzésre érkezhessenek meg.

Kapcsolódó cikkek

Mire érdemes figyelni téli esküvő szervezése során?

Mire érdemes figyelni téli esküvő szervezése során?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben, hogy mire érdemes figyelni téli esküvő szervezése során, ha a nagy napra készülnénk a téli időszakban.

Dubai - IMG Témapark

Bemutatkozik a dubaji IMG Témapark

Az IMG témapark készen áll a látogatók fogadására. Nézzük melyik a TOP 5 játéka, amit mindenkinek ki kell próbálnia!

Nem lehetetlen a gyerekeket lekötni egy teljes nyáron át! + tábor 2024 tipp

Nem lehetetlen a gyerekeket lekötni egy teljes nyáron át! + tábor 2024 tipp

Sok szülő számára nehéz kitalálni, hogy mivel kösse le a tinédzserkorú gyermekét egész nyáron.