Bemutatkozik a dubaji IMG Témapark

Az IMG témapark készen áll a látogatók fogadására. Nézzük melyik a TOP 5 játéka, amit mindenkinek ki kell próbálnia!
Dubai - IMG Témapark

Bemutatkozik a dubaji IMG Témapark

Több év után Dubai multi-milliárdos IMG témaparkja készen áll a látogatók fogadására. Nézzük melyik a TOP 5 játéka, amit mindenkinek ki kell próbálnia!

A park 140.000 m2-en, vagyis 28 focipályán terül el, és a szórakoztatást négy zónára osztották. Az elveszett völgyben például 70 animált dinoszaurusz várja a látogatókat, de ezen kívül ott vannak még a lélegzetelállító hullámvasútok és a népszerű gyerekcsatorna által inspirált Cartoon Network zóna is.

A Kísértetszálloda

A vendégek, akik becsekkolnak a Kísértetszállodába felkészülhetnek egy sereg üvöltő és szörnyű démonra, akik csakis az őket meglátogatók megrémítésére vágynak – azaz kiugranak a szálloda sötét zugaiból és a frászt hozzák rád bármelyik pillanatban. A kísérteties vendéglátók, véres zombik és halott gyerekek azért könyörögnek, hogy játssz velük, majd pedig az átkozott labirintusban halálra ijesztenek. Azt mondják, innen örülhetsz, ha élve kijutsz…

Ben 10 5D

Csatlakozz a 16 éves kis hőshöz, Ben 10-hez és Rookhoz, akik a földönkívüli gazember, Khyber ellen küzdenek. Ez a 10 perces 5D-s mozi élmény kifejezetten az IMG-nek íródott, ugyanis a film közben a közönség érezheti a szelet, a szagokat, a vizet és a mozgásokat a szimulált székekben, miközben követik Ben kalandjait.

Mohó Jojó „robotdühöngője”

Készülj fel egy rázós útra a Pindúr pandúrok által inspirált játékon. Az út során fejjel-lefelé is forogsz három karakter stílusában: Sziporka, Puszedli és Csuporka – lefekvés előtt Mohó Jojó ellen küzdenek.

Predátor

Egy rakéta a dinoszauruszok által ellepett Elveszett-völgyben, hiszen a Predátor egy 400 méter hosszú függőleges hullámvasút. Akik bevállalnak egy menetet, gyorsan, fejjel-lefelé is utaznak, és egy lélegzetelállító 90 fokos esést is átélhetnek a 30 másodperces út alatt, amit a Jurassic Park dzsungelén át tesznek meg, ahol a bátrakat mozgó robot dinoszauruszok várják.

Velociraptor hullámvasút

2.5 másodperc alatt felgyorsulhatsz 0-ról 100 km/órára a médiaképernyővel, ami megreformálja a hullámvasútokat. Az út a madárszerű Velociraptor előtt fut, mielőtt egy T-Rex kirohan a digitális képernyőből. Amint a T-Rex üldözőbe vesz, a hullámvasút 50 másodpercre elhagyja az épületet a homokos sivatagba – ez a park egyetlen része, ami kültéri.

Még több Dubai info

Kapcsolódó cikkek

Dubai Opera  - Placido Domingo!

Dubai Opera

A Dubai Opera megnyitotta kapuit.

Horvátországi látnivalók - nem csak tengerpartból áll Horvátország

A 14 legszebb látnivaló Horvátországban

Horvátországot legtöbben a csodás tengerpartja miatt látogatják, pedig a lenyűgöző természeti szépségek mellett számos izgalmas és érdekes látványosság vár minket.

A varázslatos Tisza-tó

A varázslatos Tisza-tó

A Tisza-tó nem csak feledhetetlen élményeket ígér, hanem remekül ki is kapcsolódhatunk ezen a csodálatos helyen.